A zase a konečně nové fotky

26.04.2011 19:16

PC už je ready, takže jsme do fotogalerie natáhla hned několik alb. Můžete se tak mrknout jak Ebi roste, Jak mučí kocoura a taky se podívejte na zajímavé fotky, které pořídil Zdenek na Moto víkendu u Koněpruských jeskyních.
A co nového? Velikonoční prodloužený víkend jsme prožili v poklidu. Chodili jsme hodně na procházky. Ebi zvládá i celkem náročné trasy. Jeden den jsem šli přes lesní cestu, která několikrát křížuje potok. Přes cestu byly i zkácené stromy a spousta různého šáší. Ebi byla ve svém živlu. Ničeho se nebála a naučila se vyskočit a seskočit z překážky. Navíc po pro mě vydatném treku chtěla doma ještě házet balonek.Od koho se asi učí ???? Že by od Bodieška!!! Toho ale musíme šetřit. Nějak se ustavičné běhání za balónkem a následné brždění podepisuje na jeho předních kotnících. Budeme muset na rtg. a potom zahájit nějakou léčbu. Asi zase zvolíme kloubní výživy, které náš vet. podává koním. Crosbymu to jednou ohromě pomohlo na kotník, který byl v dezolátním stavu. Věřím, že mu to pomůže a bude běhat ještě dlouhá léta.

Tento týden odjíždím do slunné Itálie ( teda doufám ). Pak se určitě podělím o krásné fotky a zážitky. Tam kam jedu je teda opravdu na co koukat.
Tak za 10 dnů......