Ebina premiéra na Intercanis Brno

27.06.2011 14:36

V sobotu jsme se zůčastnili mezinárodní výstavy Intercanis v Brně. Byla to Ebinčina premiéra. Musím se přiznat, že po dlouhé výstavní pomlce jsem z toho měla strach a trému. Ale Ebi to všechno zvládla výborně. Ve třídě Dorostu dostala ocěnění Velmi nadějná 1. Hlavně si však cením i pochvali za předvedení. Sice jsme se v kruhu moc neohřály, ale napoprve to úplně stačilo. A myslím, že se to Ebi celkem i líbilo. Moc jste mě potěšili všichni, kteří jste nás přišli podpořit. Asi většinou nechápete o co se v tom kruhu snažímě, ale nám vaše podpora udělala velkou radost.

Bylo super, že se v jednom kruhu sešla Ebina teta Joys a děda  Markylla s Stardust, který přijel až z Holandska. Účas KK byla velká. Bylo jich stejně jako dlouhosrstý, tedy 23. Nejpočetnější byla třída mladých fen. Výsledky budou určitě na fóru KK.

Musím říct, že to byla celkově moc hezká výstava. Kromě psů byly k vidění i kočky a to v obrovským počtu. Navíc tolik stánků pohromadě s krmivem a vším pro pejskaře a ostatní milovníky zvířat jsem ještě nikdy neviděla. Byla jsme se podívat i na krásné koně a na jejich vystoupení. Jen čas na psí sporty už nezbyl. Tak snad příště.

Fotky budou brzy v galerii.